RSS Feed

HavaintojaElämän suuria valheita

18. kesäkuuta, 2007

Jaettu suru on vain puoli surua.

Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa.

…älkää uskoko, jos joku moista väittää.

Elämä tuntuu edelleen jokseenkin kohtuuttomalta, mutta päivät ne vain raahustavat eteenpäin. Vähitellen pystyy sentään muodostamaan jo kokonaisia lauseita. Ennen kuin se kyky taas katoaa, haluan kiittää teitä kaikkia, jotka eri tavoin olette osoittaneet tukeanne ja välittämistänne Miljan poismenon johdosta.

Sanat ovat useimmiten vielä onttoja, mutta saa niistä sentään polttopuita särkyneen sydämen lämmikkeeksi. Kolmas elämän suurista valheista on se, jos joku väittää, että tässä maailmassa pärjäisi yksin. Minäkin kuvittelin joskus niin…

Jälkihuomio: Kirjoitan työkseni ja intohimokseni, päivästä toiseen. Kymmenen päivää lapseni kuoleman jälkeen pystyin tähän, monen tunnin yrittämisen päätteeksi. (marraskuu 2016)


Ei kommentin kommenttia »

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Twitterin laulamaa
  • Arkisto
  • Aiheet