RSS Feed

ValokuvatAnother day at the office

21. lokakuuta, 2011

Parasta rajallisissa resursseissa on jatkuva luovuuden tarve. Ei ollut just tähän hätään Getty Imagesin numeroa hollilla ja piti keksiä aihekuvitusta seuraavan Kuusnollan teemaan. Kaikki hyvät studiotkin oli varattu, joten otin kirjoituspöydällä tällaisen. Nyt ei puutu enää kuin hyvä juttu kuvan jatkeeksi.


6 kommenttia »

 1. Kari kirjoitti:

  Ehdotus aiheeksi: Kuinka hyvin tai huonosti Suomessa taloudellisesti hoidetaan urheiluseuroja verrattuna esim. Ruotsiin. Lisäksi mikä on uhon ja budjetin ero toteumaan.

 2. sari s-j kirjoitti:

  Koska tiedän sinun niin kovasti pitävän pohdiskelusta, niin ehdotan, että palaat niihin hetkiin, kun raha saapui jääkiekkoon. Miten pitkälle ajassa pitää palata… Muistelen vain taannoin tutkimustyössäni törmänneeni jääkiekon MM-kisojen tv-sopimuskeskusteluihin jo 1960-luvun teksteissä, aikana, jolloin meillä vasta kannettiin olohuoneen komistuksia sisään koteihin. Uutta kuusnollaa odotellessa…

  • ValJoo kirjoitti:

   Uusimmassa Jääkiekkolehdessä alkoi Historia-sarja, joka käsittelee jääkiekon alkuaikoja ja syntyä. Siellä on maininta rahan tulosta lajiin jo 1800-luvun loppupuolella!

 3. BD kirjoitti:

  Raha taisi saapua hokiin melkein ekasta päivästä alkaen. Jännä juttu on se, miten Kanadassakin muistaakseni 20-30luvulla paperitehtaat yms. hankkivat hyviä pelaajia mukamas töihin vaikka ainoa tarkoitus oli pelata tehtaan omistamassa joukkueessa voittavalla pelikirjalla.
  Itänaapurissamme tehtiin sama homma muutamia kymmeniä vuosia myöhemmin, kun pelaajat olivat armeijan, poliisin tai tehtaiden palkkalistoilla vain lapsellisia amatöörisääntöjä kiertääkseen.
  Ja oliskohan Upon Pallo ja Karhut harrastanut samaa kavaa myös meillä?
  Ainoa kiinnostava asia tuossa kuvassa on se, että onko verot maksettu jo vai onko kasassa myös meidän rahaa? :)

 4. Karhuherra kirjoitti:

  Kuvassa on Kuusnollan ekan viikon tilausmaksut, jotka nostin pankista verottajalle vietäväksi. Ei vaan, hyvä huomio BD:ltä. Kanukkilassa Amatööri-ammattilaisuus -rintamalla on kiistelty jo 1800-luvun lopussa, ymmärsivät antaa ajoissa periksi toisin kuin Euroopassa. Ja Suomessa mainittuja Porin Karhuja vahvemmin tällä saralla vaikutti saman kylän RU-38 eli Rosenlewin Urheilijat. Taisipa isänikin olla Rosenlewillä töissä, kun siirtyi muoviseen fuusioseuraan eli Porin Ässiin.

 5. KK kirjoitti:

  Joko selviäisi miksi se kiekko on (edelleen) musta? Kaukalon hakatuin ja silti vähiten palstatilaa saava. Kuvassa näkyvät rahat taitavat olla se budjetti mitä jääkiekon kehittämiseen (eli R&D) käytetään suomessa. Toki nykyaikana moisen pohtivan journalismin teko on vaikeaa kun kaukalossa tapahtuu niin paljon. Meininki oli kuin kekkosslovakiassa kun narripäinen NHL-miljöönääri torppasi ”törkeästi” punaisiin pukeutunutta nouseevaa lupausta ja koko kansan Kuusimetsikköä. Hurjaa talvea odottaessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Twitterin laulamaa
 • Arkisto
 • Aiheet