RSS Feed

Kirjoittaminen(Lehti)miehen mitta

4. lokakuuta, 2011

Sehän on niin tällä journalistiikan saralla, että kaikilla kovilla jannuilla ja jannuttarilla on oma kolumnipalsta. Kaikkein kovimmilla on sellainen omalla lärvikuvalla ja nokkelalla nimellä höystettynä. Siksi uudessa silmäterässäni Kuusnollassa asia onkin hoidettu niin, että vakiopalstat on osoitettu ihan muille tyypeille, kuten Puckarisen Ripalle ja vielä toistaiseksi hieman mystiselle Iirikselle.

Ehkä se on kuitenkin orastava hyvän jätkän merkki, että saa kerran kuukaudessa paukuttaa kolumnia kaikelle kiekkokansalle. Kiitos siitä Jatkikselle: tämän tarinan nimi on Ilmaveivin perilliset ja se menee näin.

Ja kun kaikkia kuitenkin alkaa kiinnostaa lukemisen jälkeen, kannattaa katsastaa myös tuleva ajaton klassikko. Ilmaveivisetin esittelyvideo:

Huh.


1 kommentti »

  1. Herra Byrokraatti kirjoitti:

    Hitto soikoon! Tuollainen täytyy saada niille ”vetisemmän vihreän veran” taitureille omana sovelluksenaan. Vaikka futispläägän päälle oma tarransa, jolla pallo pysyy aina koukussa ja messimäiset kikat onnistuvat kuin vettä vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Twitterin laulamaa
    • RT : Monet 612-osallistujat närkästyivät kun tapahtumaa kutsuttiin fasistiseksi, sillä hehän ovat vain "tavallisia ihmisiä".…
    • RT : Pitkän päivän päätteeksi on paikallaan kiittää sitkeästi iltaan asti jaksanutta fanikatsomoa. oli menestys sinise…
  • Arkisto
  • Aiheet