RSS Feed

Twitter”I need a psychiatrist, I’m mentally disturbed”… ottaisitko erää tällaisen vastustajan kanssa?

11. marraskuuta, 2011

Arjen harvinaisissa joutilaissa hetkissä parasta on se, että ehtii itse lukemaan. Se on jopa parempaa kuin bloggaaminen, kun ehtii uppoutua vaikkapa Kari Hotakaisen kirjaan. Ja kaikkein parasta sanakoneen akun latausta ovat hetket, jolloin saa hurmaantua hienoista oman alan teksteistä.

Siksi kirjataan kaikelle kansalle tiedoksi ja lukuvinkiksi ohitse pyrähtänyt Twitter-huomio, joka johdattikin pienen vinkin jälkeen melkoisen lukukokemuksen äärelle. Tyson Furyn alkuperäinen haastattelu The Guardianissa on pysäyttävää luettavaa. Painavia sanoja ammattilaisnyrkkeilyn tapaisen lajin varjoisammalta puolelta.


Ei kommentin kommenttia »

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Twitterin laulamaa
  • Arkisto
  • Aiheet