RSS Feed

Muu sporttiKunnioitus on yliarvostettua

26. joulukuuta, 2011

”This is the way it should be. This should be The Chael Sonnen Show.”

En lässytä pitkään, koska tarjolla on kokonaisen tunnin verran paljon painavampaa lässytystä.

Chael Sonnen on vapaaottelija. Kenties eräs parhaista – häkissä. Häkin ulkopuolella hän on ylivoimainen. Vaikka ei välittäisi tästä urheilulajista tippaakaan, kannattaa ottaa tuntumaa äijän juttuihin, tuosta alta.

”I don’t do [respect]. I’m here to fight.” Niin, Sonnen on ymmärtänyt jotain olennaista 2000-luvun viihdeurheilusta, lajistaan, koko urheilemisen ytimestä. Ei ole ”kavereita”, ei ole ”pelaajien välistä kunnioitusta” eikä oman parhaansa tekemistä. Tai ainakaan kukaan ei maksa niiden näkemisestä.

Tässä välipäivien viihteeksi ilmainen oppitunti kaikille urheilijoille, etenkin suomalaisille. Antakaa meikälle tällaisia lausuntoja vuonna 2012.


”I AM an attention whore. That’s the business that I’m in.”

Linkki bongattu Maiju K:lta, jolla on ottelijan henkilöbrändissään vielä vähän hiomista tällä saralla, häkissä sujuu jo hyvin.


3 kommenttia »

 1. R kirjoitti:

  Höpö höpö.

 2. KK kirjoitti:

  Kaveri on tainnut sisäistää sen vapaaottelun syvimmän olemuksen (tai ainakin katsojien syvimmän halun) ja nyt rahastaa sillä viimeiseen asti. Propsit tästä, respectiä ei tosin heru.

  • Karhuherra kirjoitti:

   Nytpä olisi mielenkiintoista kuulla, mikä on vapaaottelun syvin olemus ja/tai katsojien syvin halu. Kerrotko meille, KK?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Twitterin laulamaa
 • Arkisto
 • Aiheet