RSS Feed

ValokuvatVuoden urheilukuva

21. joulukuuta, 2011

Tulevaisuuden taistelijat tositoimissa.

Ääriviralliset vuoden lehtikuvat valitaan tiukasti kontrolloiden oikeinoppineiden kamerankäyttäjien ammattikunnan keskuudessa. Siksi meidän alan ja sen ammattilaisten tulevaisuutta pilaavien harrastelijoiden on palkittava itse itsemme.

Urheilun kuvaaminen on omalta osalta jäänyt harmillisen vähäiseksi työn parissa, etenkin oppimisen näkökulmasta. Jokusen kerran osui räpsy kuitenkin kohdalleen. Lämpimin muisto jäi heti alkutaipaleelta. Yllä oleva ruutu on otettu tammikuussa riittämättömän valon tyyssijassa, ikkunattomalla Alfan painisalilla.

Kävin tekemässä juttua urheilumme tulevaisuudesta, TuTo MMA:n 7-14-vuotiaille järjestämästä kamppailukoulusta. Siinä oltiin jotenkin lähellä urheilemisen ydintä, kun nipinnapin kouluikäiset sällit opettelivat nujuamisen perusteita. Kuvitus toimi oikein mainiosti Aamuset-lehden tarinassa ”Tulevaisuuden taistelijoita”.

Vertailun vuoksi katsottakoon virallinen hallitseva mestari, Eetu Sillanpään Vuoden urheilukuva 2010. Iha-ha-haa.

BTW, edelliseen raapustukseen liittyen. Meikäläisen laatima juttukokonaisuus Pekka Hyysalosta on tarjolla tänään Ilta-Sanomissa. Komeaa jälkeä, vaikka itse sanonkin. Pekka ehti jo itse kommentoimaan aihetta, a dope story. Tsekatkaa.


Ei kommentin kommenttia »

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Twitterin laulamaa
  • Arkisto
  • Aiheet