RSS Feed

ValokuvatAsukuva

27. helmikuuta, 2013


Talvi- & kevätmallisto 2013.

Koska kirjoittaminen on viime aikoina ollut vaikeaa/tarpeetonta/muualla, päätin heittäytyä syvempiin trendivesiin ja siirtyä muotibloggauksen pariin. Päivittäisillä asustekuvillahan saa helposti sisältöä ja eikös näille muotiblogeille heltiä iisisti mainosrahaakin (yhteydenotot sähköpostiin).

Tiistain asussani on uusi musta huppari (Sherwood, korruptiomallisto) ja ihana uusi piponi. Siinä on väriä. Siinä on muotoa. Ja siinä on sanomaa. FightBack.

Jos tulit kateelliseksi, hommaa itsellesi samanmoinen talven, kevään ja kolean alkukesän asuste – helposti ja halvalla nettikaupasta. Ja mikä parasta, rahat menevät hyvään tarkoitukseen.

Ostopäätöstä haudutellessa muistutan teitä aiemminkin esillä olleesta Pekan tarinasta. Inspiroituka, oppikaa elämään. FightBack!

”We can stay here and get the shit kicked out of us – or… we can fight our way back.”
Any Given Sunday


Ei kommentin kommenttia »

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Twitterin laulamaa
    • RT : Monet 612-osallistujat närkästyivät kun tapahtumaa kutsuttiin fasistiseksi, sillä hehän ovat vain "tavallisia ihmisiä".…
    • RT : Pitkän päivän päätteeksi on paikallaan kiittää sitkeästi iltaan asti jaksanutta fanikatsomoa. oli menestys sinise…
  • Arkisto
  • Aiheet