RSS Feed

Muu sporttiYlilyöntejä

10. marraskuuta, 2016

blogi

Ylivoimaisesti innostavinta omissa duuneissa viime aikoina: hallitut Ylilyönnit.

Kaikenlaisessa vähänkään luovan sorttisessa työssä uusiutuminen ja uusien ideoiden, työtapojen tai -ympäristöjen kokeileminen on pitkän päälle elinehto. Ainakin minulle, urautuminen samojen vanhojen asioiden junnaamiseen kammoksuttaa.

Siksi #TeamUnibet on meikälle ihanteellinen konteksti itsensä toteuttamiselle. On resursseja ja ennen kaikkea halua kokeilla uutta – tavoitteena luoda niin laadukasta sisältöä, että sitoutamme yleisön kiinnostavuudelle.

Ikuisena uuden etsijänä näitä ideoita putkahtelee työpöydälle tasaisesti, näistä tuoreimpia on Ylilyönti. Ystävän kanssa syntynyt visio siitä, että suomalainen kamppailu-urheiluyleisö ansaitsee laadukasta asiapuhetta laadukkaalla toteutuksella. Tietysti sitä päästiin kokeilemaan, nyt olemme Jaakko Dahlbackan kanssa muutaman jakson jo toohottaneet.

Tavallaan meikän ja Jaakon jokaviikkoiset puhelinpuimiset on nyt siirretty muidenkin kuultavaksi. Toivottavasti kelpaa.

Alla tuoreimpana puhetta tämän viikon kuumasta puheenaiheesta, UFC:n paluusta New Yorkiin. UFC 205 puhuttaa nyt kaikkialla.

Ylilyönti #3 – UFC 205

Ylilyönti #1 – EuroFC Espoo

Osa jaksoista tehdään pelkästään podcast-versioina. Kaikki Ylilyönnit voit kuunnella Soundcloudissa. Samalla saat kivasti kuunteluun Koikkiksen NFL-aiheisen Greenzonen.


Ei kommentin kommenttia »

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Twitterin laulamaa
  • Arkisto
  • Aiheet